Tartă cu ciuprerci by Andreea Jugănaru

Pentru aluat:
Într-un bol se amestecă toate ingredientele și rezultă un aluat mai tare și mai dens.
Se presează aluatul într-o formă de tartă cu diametrul de 25 cm.
Încingeți cuptorul la 200 grade Celsius, puneți crusta de tartă în cuptor pentru 10-15minute.
Pentru umplutură:
Într-o tigaie căliți ceapa, usturoiul și apoi ciupercile. Potriviți de sare si piper. Adaugați patrunjelul și cimbrișorul.
Scoateți crusta din cuptor, puneti ciupercile în crustă.
Separat bateți ouăle cu smântâna, adaugați cașcaval. Turnați peste ciuperci.
Dați tarta la cuptor pentru 30-35 minute.
*** Pentru versiunea fără lactate: căliți 150 g bacon afumat și amestecați cu ciupercile. Bateți ouăle cu puțin lapte de migdale și turnați în crustă.
Ingrediente:
Crusta:
130,00 g
Făină de migdale
20,00 g
Făină de cocos
80,00 g
Semințe de susan
Servesc
1,00 lingură
4 persoane
Tărâțe de psyllium
1/2 linguriță
Praf de copt
2,00 buc.
Ouă
70,00 g
Unt (la temp. camerei)
un praf
Sare
Umplutura:
700,00 g
după gust
după gust
după gust
Mix de ciuperci
1,00 buc.
Ceapă
2,00 căței
Usturoi
Pătrunjel
Cimbru
Sare + Piper
200,00 ml
Smântână lichidă 35%
3,00 buc.
Ouă
100,00 g
Cașcaval afumat