top of page

Supe / Ciorbe

Supă de fructe de mare și pește by Ioana Gadalean

1. Se dau la blender roÈ™iile. Separat călim în uleiul de măsline ceapa È™i È›elina tocate mărunt. Adaugam È™i usturoiul si lasam la călit 2- 3 minute.

​

2. Adaugăm sosul de roÈ™ii È™i lăsăm la fiert preÈ› de câteva minute. Adăugăm apoi creveÈ›ii, scoicile È™i bucățelele de peÈ™te. Lăsăm la foc mic încă 20 de minute.

​

3. Adăugăm cimbrul, sarea È™i piperul, lasăm încă 2-3 minute la fiert È™i la final asezonăm cu pătrunjel.

Ingrediente:

5 buc.

Roșii

4,00 - 5,00 căței

Usturoi

1,00 buc

Ceapă

1,00 buc

Țelină (mică)

5,00 bucăți

Creveți decorticați

1,00 mână

Scoici

100,00 - 200,00 g

Pește (file)

0,50 linguriță

după gust

Pătrunjel

Sare / Piper

0,50 linguriță

-

Sare / Piper

Pătrunjel

după gust

Cimbru

1,00 lingură

Ulei de măsline

bottom of page