Supa de pui cu galuște low carb by Andreea Jugănaru
1. În 3 litri de apă rece puneÈ›i bucățile de carne È™i daÈ›i pe focul foarte mic până incepe să fiarbă. Cu ajutorul unei spumiere îndepărtaÈ›i impuritățile formate la suprafaÈ›a apei È™i continuaÈ›i să fierbeÈ›i până ce bucățile de carne sunt pătrunse.
2. ScoateÈ›i carnea, adăugaÈ›i legumele, piperul È™i dafinul È™i fierbeÈ›i până ce legumele sunt È™i ele pătrunse. PotriviÈ›i de sare. ScoateÈ›i pe un tocător legumele, tocaÈ›i-le în bucăți È™i lasaÈ›i-le deoparte.
​
3. Pentru găluÈ™te: într-un bol bateÈ›i cele două oua împreună cu sarea È™i uleiul, adaugaÈ›i treptat griÈ™ul low carb È™i amestecaÈ›i până obÈ›ineÈ›i o compoziÈ›ie legată. LasaÈ›i 5 minute fără să amestecaÈ›i pentru ca griÈ™ul sa se umfle bine.
4. Cu ajutorul unei linguriÈ›e luaÈ›i din compoziÈ›ie porÈ›ii mici È™i puneÈ›i-le direct în supa care fierbe. Când galuÈ™tele se ridică la suprafață, ele sunt gata.
5. TurnaÈ›i supa în boluri împreună cu galuÈ™tele È™i bucăți de legume. GarnisiÈ›i cu pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente:
500,00 g
Pui / Găină de curte
2,00 buc
Morcov
1,00 buc
Ceapă
1,00 buc.
1,00 buc
Albitură
1,00 buc
Țelină (mică)
10,00 boabe
Piper negru
2,00 frunze
Foaie de dafin
1,00 lingură
Sare
0,50 linguriță
-
Sare / Piper
Pătrunjel
Pentru galuștele low-carb:
30,00 g
GriÈ™ low-carb
2,00 buc
Ouă
1,00 linguriță
Ulei
-
Sare