Sărățele by Andreea Jugănaru
Ingrediente:

40,00 g
Făină de cocos
140,00 g
Făină de migdale
400,00 g
Mozzarela
2,00 buc
Ouă
50,00 g
Cașcaval
100,00 g
Cremă de brânză
1,00 lingură
Semințe de in
2,00 linguri
Semințe de susan
după gust
Sare
1. Mozzarella, cașcavalul și crema de branză se dau la cuptorul cu microunde până se topesc toate și formează o masa vâscoasă (se pot da și la cuptorul electric ... diferă doar timpul de topire).
Se lasă să se răcească ușor.

3. Tăiați aluatul cu cuțitul în pătrățele sau fâșii lungi.

2. Obțineți un aluat ușor lipicios. Întindeți-l cu sucitorul intre 2 foi de copt cât mărimea tăvii de aragaz.

4. Dați la cuptorul încins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20 de minute, verificați când sunt rumene.
Bucățelele se mai lipesc între ele, însă le tăiați din nou cu cuțitul.
