Sărățele by Andreea Jugănaru

Ingrediente:

40,00 g

Făină de cocos

140,00 g

Făină de migdale

400,00 g

Mozzarela

2,00 buc

Ouă

50,00 g

Cașcaval

100,00 g

Cremă de brânză

1,00 lingură

Semințe de in

2,00 linguri

Semințe de susan

după gust

Sare

1. Mozzarella, cașcavalul și crema de branză se dau la cuptorul cu microunde până se topesc toate și formează o masa vâscoasă (se pot da și la cuptorul electric ... diferă doar timpul de topire).

Se lasă să se răcească ușor.

3. Tăiați aluatul cu cuțitul în pătrățele sau fâșii lungi.

2. Obțineți un aluat ușor lipicios. Întindeți-l cu sucitorul intre 2 foi de copt cât mărimea tăvii de aragaz.

4. Dați la cuptorul încins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20 de minute, verificați când sunt rumene.

Bucățelele se mai lipesc între ele, însă le tăiați din nou cu cuțitul.