top of page
Salată cu piept de pui și legume
1. Tăiați ardeiul gras, castraveții și ceapa felii subțiri. Roșiile cherry tăiați-le în jumătate. Într-un bol mic amestecați oregano, uleiul, sarea și zeama de lămâie.
2. În alt bol puneți legumele tăiate, frunzele de salată rupte, maslinele, brânza feta tăiată cuburi, amestecul de oregano cu ulei și amestecați cu atenție.
Ingrediente:
1,00 buc.
Salată verde
300,00 g
Roșii cherry
1,00 buc.
Ardei gras
2,00 buc.
Castravete
1,00 buc.
Ceapă roșie
30,00 g
200,00 g
Brânză feta
100,00 g
Măsline negre fără sâmburi
3,00 linguri
Suc de lămâie
3,00 linguri
Ulei de masline
după gust
Oregano
după gust
Sare
bottom of page