Salată cu piept de pui și legume

1. Tăiați ardeiul gras, castraveții și ceapa felii subțiri. Roșiile cherry tăiați-le în jumătate. Într-un bol mic amestecați oregano, uleiul, sarea și zeama de lămâie.

2. În alt bol puneți legumele tăiate, frunzele de salată rupte, maslinele, brânza feta tăiată cuburi, amestecul de oregano cu ulei și amestecați cu atenție.

Ingrediente:

1,00 buc.

Salată verde

300,00 g

Roșii cherry

1,00 buc.

Ardei gras

2,00 buc.

Castravete

1,00 buc.

Ceapă roșie

30,00 g

200,00 g

Brânză feta

100,00 g

Măsline negre fără sâmburi

3,00 linguri

Suc de lămâie

3,00 linguri

Ulei de masline

după gust

Oregano

după gust

Sare