Salată de boeuf

1. Se fierb: păstârnacul, țelina și morcovul. Separat se fierbe și carnea (piept de pui sau vita). Cand sunt fierte se scot și se lasă la răcit.
2. Se taie în bucățele mici castraveții murați și gogoșarii și se scurg de apă.
3. Se fierb 2-3 ouă. Când sunt fierte bine se scot , se decojesc și se lasă la răcit.
4. Se taie în cubulețe mici toate ingredientele se adaugă un praf de sare și se amestecă.
5. Pentru maioneză: un ou întreg, o linguriță de muștar, 200ml ulei de măsline puse în vasul de blender toate, apoi băgat blenderul, ridicat ușor și gata maioneza!
6. Se amestecă toată compoziția cu maioneza și se ornează cu câteva măsline.
*** Cantitățile de legume și carne sunt variate si depind de fiecare în parte - gusturile sunt diferite si nu se discută :)
Ingrediente:
-
Păstârnac
-
Țelină
-
Morcov
30,00 g
-
Castraveți murați
-
Pipt de pui / carne de vită
-
Gogoșari
2,00 - 3,00 buc
Ou fiert
după gust
un praf
Sare
Maioneza:
1,00 buc
Ou
200,00 g
Ulei de măsline
30,00 g
1,00 linguriță
Muștar