top of page

Rețete cu lactate

Rulouri: carne tocată - bacon - cașcaval

     Rulourile de vită cu umplutură de caÈ™caval sunt extrem de delicioase, suculente, aromate È™i le puteÈ›i găti atât în cuptorul de acasă, cât È™i pe un grătar la aer liber. AÈ™a cum a sosit mult aÈ™teptata primăvară È™i cu toÈ›ii iubim să organizăm un grătar alături de cei dragi, aceste sunt rulouri sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Sunt fabuloase alături de o salată uÈ™oară din legume proaspete È™i un sos preferat.

1. Într-un bol amestecaÈ›i carnea tocată cu ouăle, sarea, piperul, parmezanul ras È™i pătrunjelul tocat.

2. TăiaÈ›i caÈ™cavalul în bucăți dreptunghiulare prin mijlocul cărora introduceÈ›i câte un beÈ›iÈ™or pentru frigărui (20 cm).

4. PuneÈ›i rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt È™i daÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180ËšC, timp de 20-25 de minute.

3. ÎnveliÈ›i caÈ™cavalul cu amestecul din carne obÈ›inut mai devreme È™i rulaÈ›i câte o felie de bacon peste ruloul obÈ›inut.

5. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

35 min

Timp de gatire

25 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

6 persoane

4 persoane

Ingrediente:

500,00 g

Carne tocată de vită

2,00 bucăți

Ouă

60,00 g

Parmezan

1,00 linguriță

Sare

0,50 linguriță

Piper negru măcinat

3,00 linguri

Pătrunjel

150,00 g

Cașcaval

120,00 g

Felii de bacon

bottom of page