Rețete cu lactate 

Rulouri: carne tocată - bacon - cașcaval

     Rulourile de vită cu umplutură de cașcaval sunt extrem de delicioase, suculente, aromate și le puteți găti atât în cuptorul de acasă, cât și pe un grătar la aer liber. Așa cum a sosit mult așteptata primăvară și cu toții iubim să organizăm un grătar alături de cei dragi, aceste sunt rulouri sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Sunt fabuloase alături de o salată ușoară din legume proaspete și un sos preferat.

1. Într-un bol amestecați carnea tocată cu ouăle, sarea, piperul, parmezanul ras și pătrunjelul tocat.

2. Tăiați cașcavalul în bucăți dreptunghiulare prin mijlocul cărora introduceți câte un bețișor pentru frigărui (20 cm).

4. Puneți rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 20-25 de minute.

3. Înveliți cașcavalul cu amestecul din carne obținut mai devreme și rulați câte o felie de bacon peste ruloul obținut.

5. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

35 min

Timp de gatire

25 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

6 persoane

4 persoane

Ingrediente:

500,00 g

Carne tocată de vită

2,00 bucăți

Ouă

60,00 g

Parmezan

1,00 linguriță

Sare

0,50 linguriță

Piper negru măcinat

3,00 linguri

Pătrunjel

150,00 g

Cașcaval

120,00 g

Felii de bacon