Rulouri: carne tocată - bacon - cașcaval
Rulourile de vită cu umplutură de caÈ™caval sunt extrem de delicioase, suculente, aromate È™i le puteÈ›i găti atât în cuptorul de acasă, cât È™i pe un grătar la aer liber. AÈ™a cum a sosit mult aÈ™teptata primăvară È™i cu toÈ›ii iubim să organizăm un grătar alături de cei dragi, aceste sunt rulouri sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Sunt fabuloase alături de o salată uÈ™oară din legume proaspete È™i un sos preferat.
1. Într-un bol amestecaÈ›i carnea tocată cu ouăle, sarea, piperul, parmezanul ras È™i pătrunjelul tocat.
2. TăiaÈ›i caÈ™cavalul în bucăți dreptunghiulare prin mijlocul cărora introduceÈ›i câte un beÈ›iÈ™or pentru frigărui (20 cm).
4. PuneÈ›i rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt È™i daÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180ËšC, timp de 20-25 de minute.
3. ÎnveliÈ›i caÈ™cavalul cu amestecul din carne obÈ›inut mai devreme È™i rulaÈ›i câte o felie de bacon peste ruloul obÈ›inut.
5. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
35 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
6 persoane
4 persoane
Ingrediente:
500,00 g
Carne tocată de vită
2,00 bucăți
Ouă
60,00 g
Parmezan
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
3,00 linguri
Pătrunjel
150,00 g
Cașcaval
120,00 g
Felii de bacon