Ruladă din dovlecei
O reÈ›etă neobiÈ™nuită de ruladă, datorită combinaÈ›iei dintre legume, caÈ™caval È™i È™uncă. Nu aveÅ£i nevoie de multe ingrediente ÅŸi se prepare în câÈ›iva paÅŸi. Rezultatul este uimitor! GrabiÈ›i-vă È™i savuraÈ›i delicateÈ›ea acestei minunate reÈ›ete.
1. Într-un bol amestecaÈ›i ouăle cu sare ÅŸi piper. AdăugaÅ£i dovleceii ÅŸi parmezanul date prin răzătoare. OmogenizaÅ£i bine conÅ£inutul.
2. PuneÈ›i amestecul obÈ›inut într-o tavă (dimensiunile 20x28 cm) ÅŸi coaceÅ£i la temperatura de 180°C timp de 20 minute.
2. ScoateÅ£i din cuptor ÅŸi puneÈ›i deasupra feliile de ÅŸuncă ÅŸi caÅŸcaval. RulaÅ£i rulada. DaÅ£i rulada în cuptor la temperatura de 180°C timp de 10 minute, să se topească caÅŸcavalul.
3. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
40 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
uÅŸor
Servesc
Porții
2-3 persoane
Ingrediente:
2,00 bucăți
Dovlecei
200,00 g
Șuncă
200,00 g
Cașcaval
30,00 g
2,00 bucăți
Ouă
50,00 g
Parmezan
2,00 buc.
Sare
1,00 lingură
Piper negru măcinat