top of page

Raffaello low carb

Rafaello low carb 2_edited.jpg

Ingrediente:

100,00 g

Lapte de cocos (Freshona de la  Lidl)

(se va folosi doar partea tare)

100,00 g

Unt (82%)

100,00 g

Făină de cocos (fulgi de cocos măcinaÈ›i în râjniță)

1,00 linguriță

Extract de vanilie

100,00 g

Fulgi de ococs

-

Migdale (decojite nesărate, crude)

1,00 linguriță

Stevia

1. Dacă nu aveÈ›i făină de cocos făcută, puneÈ›i fulgi de cocos în râjniță È™i râjniÈ›i aprox. 30 de secunde, până devine fină.

2. Dacă a fost la frigider, untul se lasă până ajunge la temperatura camerei.

3. Se amesteecă toate ingredientele în afară de fulgii de cocos È™i migdale, pînă se obÈ›ine o cremă.

4. Se lasă aproximativ 15 minute în congelator până se întăreÈ™te puÈ›in compoziÈ›ia.

5. Se ia apoi câte puÈ›in din compoziÈ›ie, se pune câte o migdală (sau două) la mijloc È™i se formează biluÈ›e.

6. Se tăvălesc apoi prin fulgii de nucă de cocos.

7. La final se pun biluÈ›ele la frigider aproximativ o oră ca să se întărească bine.

bottom of page