Raffaello low carb

Ingrediente:

100,00 g

Lapte de cocos (Freshona de la  Lidl)

(se va folosi doar partea tare)

100,00 g

Unt (82%)

100,00 g

Făină de cocos (fulgi de cocos măcinați în râjniță)

1,00 linguriță

Extract de vanilie

100,00 g

Fulgi de ococs

-

Migdale (decojite nesărate, crude)

1,00 linguriță

Stevia

1. Dacă nu aveți făină de cocos făcută, puneți fulgi de cocos în râjniță și râjniți aprox. 30 de secunde, până devine fină.

2. Dacă a fost la frigider, untul se lasă până ajunge la temperatura camerei.

3. Se amesteecă toate ingredientele în afară de fulgii de cocos și migdale, pînă se obține o cremă.

4. Se lasă aproximativ 15 minute în congelator până se întărește puțin compoziția.

5. Se ia apoi câte puțin din compoziție, se pune câte o migdală (sau două) la mijloc și se formează biluțe.

6. Se tăvălesc apoi prin fulgii de nucă de cocos.

7. La final se pun biluțele la frigider aproximativ o oră ca să se întărească bine.