Raffaello low carb
Ingrediente:
100,00 g
Lapte de cocos (Freshona de la Lidl)
(se va folosi doar partea tare)
100,00 g
Unt (82%)
100,00 g
Făină de cocos (fulgi de cocos măcinaÈ›i în râjniță)
1,00 linguriță
Extract de vanilie
100,00 g
Fulgi de ococs
-
Migdale (decojite nesărate, crude)
1,00 linguriță
Stevia
1. Dacă nu aveÈ›i făină de cocos făcută, puneÈ›i fulgi de cocos în râjniță È™i râjniÈ›i aprox. 30 de secunde, până devine fină.
2. Dacă a fost la frigider, untul se lasă până ajunge la temperatura camerei.
3. Se amesteecă toate ingredientele în afară de fulgii de cocos È™i migdale, pînă se obÈ›ine o cremă.
4. Se lasă aproximativ 15 minute în congelator până se întăreÈ™te puÈ›in compoziÈ›ia.
5. Se ia apoi câte puÈ›in din compoziÈ›ie, se pune câte o migdală (sau două) la mijloc È™i se formează biluÈ›e.
6. Se tăvălesc apoi prin fulgii de nucă de cocos.
7. La final se pun biluÈ›ele la frigider aproximativ o oră ca să se întărească bine.