Rețete cu lactate 

Piept de pui cu spanac

     Combinația între brânză și spanac este preferată de mulți, în special cea folosită cu piept de pui. Rezultatul este unul apetisant căruia nu poți să-i reziști. Pregătiți această rețetă extraordinară la prânz sau cină și răsfățați-vă familia sau prietenii cu o mâncare savuroasă și super delicioasă.

1. Tăiați pieptul de pui felii, lăsând câte 1 cm distanță de la bază. Asezonați-l cu sare și piper.

5. Savurați cu plăcere!

2. Într-o tigaie prăjiți spanacul timp de 2 min, până se înmoaie. Adăugați crema de brânză prăjiți aproximativ 1 min. Lăsați să se răcească.

4. Puneți carnea într-o tavă și presărați-o cu cașcaval ras și boia de ardei. Dați tava în cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute la temperatura de 200 °C.

3. Umpleți pieptul de pui cu amestecul din spanac.

Timp de preparare

35 min

Timp de gatire

25 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

4 persoane

4 persoane

Ingrediente:

600,00 g

Piept de pui

75,00 g

Spanac

30,00 g

Cremă de brînză

30,00 g

30,00 g

Cașcaval

20,00 ml

Ulei de masline

0,25 linguriță

Boia de ardei dulce

0,50 linguriță

Sare

0,25 linguriță

Piper negru măcinat