top of page

Rețete cu lactate

Omletă în stil franÈ›uzesc

1. TăiaÈ›i pieptul de pui bucăți mici, puneÈ›i-l într-o tavă È™i amestecaÈ›i-l cu sare È™i piper.

2. BateÈ›i ouăle cu smântâna, adăugaÈ›i puÈ›ină sare È™i turnaÈ›i amestecul peste pieptul de pui.

3. PresăraÈ›i suprafaÈ›a cu caÈ™caval dat prin răzătoare. TăiaÈ›i roÈ™iile în felii rotunde È™i aranjaÈ›i-le pe diagonală. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200ËšC, timp de 30-40 minute.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

50 min

Timp de gatire

40 min

Dificultate

ușor

Servesc

Servesc

4 persoane

2 persoane

Ingrediente:

400,00 g

Piept de pui

5,00 bucăți

Ouă

2,00 linguri

Smântână

50,00 g

Cașcaval

1,00 linguriță

Sare / Piper

1 buc.

Roșie

bottom of page