top of page
Omletă în stil franÈ›uzesc
1. TăiaÈ›i pieptul de pui bucăți mici, puneÈ›i-l într-o tavă È™i amestecaÈ›i-l cu sare È™i piper.
2. BateÈ›i ouăle cu smântâna, adăugaÈ›i puÈ›ină sare È™i turnaÈ›i amestecul peste pieptul de pui.
3. PresăraÈ›i suprafaÈ›a cu caÈ™caval dat prin răzătoare. TăiaÈ›i roÈ™iile în felii rotunde È™i aranjaÈ›i-le pe diagonală. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200ËšC, timp de 30-40 minute.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
50 min
Timp de gatire
40 min
Dificultate
ușor
Servesc
Servesc
4 persoane
2 persoane
Ingrediente:
400,00 g
Piept de pui
5,00 bucăți
Ouă
2,00 linguri
Smântână
50,00 g
Cașcaval
1,00 linguriță
Sare / Piper
1 buc.
Roșie
bottom of page