Omletă în stil franțuzesc

1. Tăiați pieptul de pui bucăți mici, puneți-l într-o tavă și amestecați-l cu sare și piper.

2. Bateți ouăle cu smântâna, adăugați puțină sare și turnați amestecul peste pieptul de pui.

3. Presărați suprafața cu cașcaval dat prin răzătoare. Tăiați roșiile în felii rotunde și aranjați-le pe diagonală. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 30-40 minute.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

50 min

Timp de gatire

40 min

Dificultate

ușor

Servesc

Servesc

4 persoane

2 persoane

Ingrediente:

400,00 g

Piept de pui

5,00 bucăți

Ouă

2,00 linguri

Smântână

50,00 g

Cașcaval

1,00 linguriță

Sare / Piper

1 buc.

Roșie