top of page

Rețete cu lactate

Role din piept de pui cu cașcaval și șuncă!

     O reÈ›etă de aperitiv incredibil de uÈ™oară È™i rapidă, pe care veÈ›i dori să o repetaÈ›i cu prima ocazie. Rolele din piept de pui cu caÅŸcaval È™i È™uncă vă oferă o plăcere irezistibilă când numai o gustaÈ›i. Nu ezitaÈ›i È™i bucuraÈ›i-i pe cei dragi cu un nou deliciu.

1. PresaÈ›i cu făcăleÈ›ul fiecare felie de piept de pui să fie destul de subÈ›ire. AsezonaÈ›i pieptul de pui cu sare È™i piper negru. Deasupra pieptului de pui puneÈ›i câte o felie de È™uncă È™i o felie de caÈ™caval, rulaÈ›i fiecare bucată. TreceÈ›i rulourile obÈ›inute prin făină, ou bătut È™i pesmet.

2. PuneÈ›i rulorule într-o tava de copt È™i stropiÈ›i-le o lingură de ulei de măsline. CoaceÈ›i rulourile în cuptorul preîncâlzit la temperatura 190°C timp de 30 minute.

3. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

40 min

Timp de gatire

30 min

Dificultate

uÅŸor

Servesc

Porții

2 persoane

Ingrediente:

500,00 g

Piept de pui

200,00 g

Șuncă

200,00 g

Cașcaval

30,00 g

1,00 lingură

Ulei de masline

50,00 g

Pesmet / Făină

1,00 linguriță

Sare

0,50 linguriță

Piper negru măcinat

2,00 bucăți

Ouă

bottom of page