Role din piept de pui cu cașcaval și șuncă!
O reÈ›etă de aperitiv incredibil de uÈ™oară È™i rapidă, pe care veÈ›i dori să o repetaÈ›i cu prima ocazie. Rolele din piept de pui cu caÅŸcaval È™i È™uncă vă oferă o plăcere irezistibilă când numai o gustaÈ›i. Nu ezitaÈ›i È™i bucuraÈ›i-i pe cei dragi cu un nou deliciu.
1. PresaÈ›i cu făcăleÈ›ul fiecare felie de piept de pui să fie destul de subÈ›ire. AsezonaÈ›i pieptul de pui cu sare È™i piper negru. Deasupra pieptului de pui puneÈ›i câte o felie de È™uncă È™i o felie de caÈ™caval, rulaÈ›i fiecare bucată. TreceÈ›i rulourile obÈ›inute prin făină, ou bătut È™i pesmet.
2. PuneÈ›i rulorule într-o tava de copt È™i stropiÈ›i-le o lingură de ulei de măsline. CoaceÈ›i rulourile în cuptorul preîncâlzit la temperatura 190°C timp de 30 minute.
3. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
40 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
uÅŸor
Servesc
Porții
2 persoane
Ingrediente:
500,00 g
Piept de pui
200,00 g
Șuncă
200,00 g
Cașcaval
30,00 g
1,00 lingură
Ulei de masline
50,00 g
Pesmet / Făină
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
2,00 bucăți
Ouă