Role din piept de pui cu cașcaval și șuncă!
O rețetă de aperitiv incredibil de ușoară și rapidă, pe care veți dori să o repetați cu prima ocazie. Rolele din piept de pui cu caşcaval și șuncă vă oferă o plăcere irezistibilă când numai o gustați. Nu ezitați și bucurați-i pe cei dragi cu un nou deliciu.
1. Presați cu făcălețul fiecare felie de piept de pui să fie destul de subțire. Asezonați pieptul de pui cu sare și piper negru. Deasupra pieptului de pui puneți câte o felie de șuncă și o felie de cașcaval, rulați fiecare bucată. Treceți rulourile obținute prin făină, ou bătut și pesmet.
2. Puneți rulorule într-o tava de copt și stropiți-le o lingură de ulei de măsline. Coaceți rulourile în cuptorul preîncâlzit la temperatura 190°C timp de 30 minute.
3. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
40 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
uşor
Servesc
Porții
2 persoane
Ingrediente:
500,00 g
Piept de pui
200,00 g
Șuncă
200,00 g
Cașcaval
30,00 g
1,00 lingură
Ulei de masline
50,00 g
Pesmet / Făină
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
2,00 bucăți
Ouă