top of page
-
AdăugaÈ›i 1 până la 2 centimetri de ulei de palmier într-o tigaie.
-
Într-un castron, adăugaÈ›i È™i bateÈ›i ouăle. Într-un alt castron, amestecaÈ›i toate ingredientele de copt până se amestecă bine.
-
TăiaÈ›i puiul în bucăți de dimensiuni egale. Dacă sunt umede, curățaÈ›i-le cu prosoape de hârtie.
-
DaÈ›i fiecare bucată de pui mai întâi în compiziÈ›ia pentru crustă, după în ouă È™i apoi din nou în compoziÈ›ia pentru crustă acoperind toate părÈ›ile. Se scutură excesul È™i se pun cu grijă în uleiul fierbinte. Se prajesc aproximativ 5 minute, se scot È™i se scurg pe prosoape de hârtie.
-
Se servesc imediat în timp ce sunt fierbinÈ›i È™i crocante.
bottom of page