top of page

Rețete cu lactate

Piept de pui cu umplutură de legume

1. Într-o tigaie cu ulei încins căliÈ›i ceapa tăiată felii, apoi adăugaÈ›i morcovul È™i rădăcina de È›elină date prin răzătoare È™i rumeniÈ›i-le puÈ›in.

​

2. ScoateÈ›i legumele din tigaie È™i amestecaÈ›i-le cu usturoiul pisat, pătrunjelul È™i mărarul tocat, muÈ™tar, o linguriță de sare È™i una de piper.

​

3. LuaÈ›i jumătate din pieptul de pui È™i faceÈ›i o tăietură pe verticală. Apoi deschideÈ›i pieptul de pui ca pe o carte, acoperiÈ›i-l cu folie alimentară È™i bateÈ›i uÈ™or cu ciocanul pentru carne.

​

4. PresăraÈ›i-l cu sare È™i piper, puneÈ›i 2 linguri de umplutură pe mijloc È™i acoperiÈ›i cu marginile laterale. RulaÈ›i atent È™i puneÈ›i rulourile într-o tavă unsă cu ulei. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200ËšC, timp de 25 de minute.

 

5.Într-un bol amestecaÈ›i praful de chilly, turmericul, sarea È™i piperul. UngeÈ›i rulourile cu sosul obÈ›inut È™i daÈ›i-le la cuptor pentru încă 10 minute.

​

6. SavuraÈ›i cu plăcere!

Timp de preparare

45 min

Timp de gatire

35 min

Dificultate

uÅŸor

Servesc

Servesc

4 persoane

4 persoane

Ingrediente:

1,00 kg

Piept de pui

2,00 buc.

Ceapa

3,00 buc.

Morcov

30,00 g

100,00 g

Rădăcină de țelină

4,00 buc.

Usturoi

pentru  aroma

Patrunjel/Marar

2,00 lingurițe

Sare

1,50 lingurițe

Piper negru măcinat

2,00 lingurita

Praf de cili

0,50 lingurițe

Turmenic

2,00 lingurițe

Mustar

bottom of page