
Rețete cu lactate
Piept de pui cu umplutură de legume

1. Într-o tigaie cu ulei încins căliți ceapa tăiată felii, apoi adăugați morcovul și rădăcina de țelină date prin răzătoare și rumeniți-le puțin.
2. Scoateți legumele din tigaie și amestecați-le cu usturoiul pisat, pătrunjelul și mărarul tocat, muștar, o linguriță de sare și una de piper.
3. Luați jumătate din pieptul de pui și faceți o tăietură pe verticală. Apoi deschideți pieptul de pui ca pe o carte, acoperiți-l cu folie alimentară și bateți ușor cu ciocanul pentru carne.
4. Presărați-l cu sare și piper, puneți 2 linguri de umplutură pe mijloc și acoperiți cu marginile laterale. Rulați atent și puneți rulourile într-o tavă unsă cu ulei. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 25 de minute.
5.Într-un bol amestecați praful de chilly, turmericul, sarea și piperul. Ungeți rulourile cu sosul obținut și dați-le la cuptor pentru încă 10 minute.
6. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
45 min
Timp de gatire
35 min
Dificultate
uşor
Servesc
Servesc
4 persoane
4 persoane
Ingrediente:
1,00 kg
Piept de pui
2,00 buc.
Ceapa
3,00 buc.
Morcov
30,00 g
100,00 g
Rădăcină de țelină
4,00 buc.
Usturoi
pentru aroma
Patrunjel/Marar
2,00 lingurițe
Sare
1,50 lingurițe
Piper negru măcinat
2,00 lingurita
Praf de cili
0,50 lingurițe
Turmenic
2,00 lingurițe
Mustar