Rețete cu lactate 

Piept de pui cu umplutură de legume

1. Într-o tigaie cu ulei încins căliți ceapa tăiată felii, apoi adăugați morcovul și rădăcina de țelină date prin răzătoare și rumeniți-le puțin.

2. Scoateți legumele din tigaie și amestecați-le cu usturoiul pisat, pătrunjelul și mărarul tocat, muștar, o linguriță de sare și una de piper.

3. Luați jumătate din pieptul de pui și faceți o tăietură pe verticală. Apoi deschideți pieptul de pui ca pe o carte, acoperiți-l cu folie alimentară și bateți ușor cu ciocanul pentru carne.

4. Presărați-l cu sare și piper, puneți 2 linguri de umplutură pe mijloc și acoperiți cu marginile laterale. Rulați atent și puneți rulourile într-o tavă unsă cu ulei. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 25 de minute.

 

5.Într-un bol amestecați praful de chilly, turmericul, sarea și piperul. Ungeți rulourile cu sosul obținut și dați-le la cuptor pentru încă 10 minute.

6. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

45 min

Timp de gatire

35 min

Dificultate

uşor

Servesc

Servesc

4 persoane

4 persoane

Ingrediente:

1,00 kg

Piept de pui

2,00 buc.

Ceapa

3,00 buc.

Morcov

30,00 g

100,00 g

Rădăcină de țelină

4,00 buc.

Usturoi

pentru  aroma

Patrunjel/Marar

2,00 lingurițe

Sare

1,50 lingurițe

Piper negru măcinat

2,00 lingurita

Praf de cili

0,50 lingurițe

Turmenic

2,00 lingurițe

Mustar