Rețete cu lactate
Piept de pui cu umplutură de legume
1. Într-o tigaie cu ulei încins căliÈ›i ceapa tăiată felii, apoi adăugaÈ›i morcovul È™i rădăcina de È›elină date prin răzătoare È™i rumeniÈ›i-le puÈ›in.
​
2. Scoateți legumele din tigaie și amestecați-le cu usturoiul pisat, pătrunjelul și mărarul tocat, muștar, o linguriță de sare și una de piper.
​
3. Luați jumătate din pieptul de pui și faceți o tăietură pe verticală. Apoi deschideți pieptul de pui ca pe o carte, acoperiți-l cu folie alimentară și bateți ușor cu ciocanul pentru carne.
​
4. PresăraÈ›i-l cu sare È™i piper, puneÈ›i 2 linguri de umplutură pe mijloc È™i acoperiÈ›i cu marginile laterale. RulaÈ›i atent È™i puneÈ›i rulourile într-o tavă unsă cu ulei. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200ËšC, timp de 25 de minute.
5.Într-un bol amestecaÈ›i praful de chilly, turmericul, sarea È™i piperul. UngeÈ›i rulourile cu sosul obÈ›inut È™i daÈ›i-le la cuptor pentru încă 10 minute.
​
6. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
45 min
Timp de gatire
35 min
Dificultate
uÅŸor
Servesc
Servesc
4 persoane
4 persoane
Ingrediente:
1,00 kg
Piept de pui
2,00 buc.
Ceapa
3,00 buc.
Morcov
30,00 g
100,00 g
Rădăcină de țelină
4,00 buc.
Usturoi
pentru aroma
Patrunjel/Marar
2,00 lingurițe
Sare
1,50 lingurițe
Piper negru măcinat
2,00 lingurita
Praf de cili
0,50 lingurițe
Turmenic
2,00 lingurițe
Mustar