Rețete fără lactate 

Paste (konjac) cu sos roșii, creveți, midii și usturoi by Ioana Gadalean

Ingrediente:

2,00 pachete

Paste Konjac

250,00 g (1/2 pungă)

Creveți decorticați

250,00 g (1/2 pungă)

Midii decortificate

4,00 - 5,00 căței

Usturoi

100,00 g

Unt

30,00 g

3,00 - 4,00 bucăți

Roșii

după gust

Piper

3,00 - 4,00 bucăți

după gust

Cimbru

după gust

Oregano

1. Punem la fiert pentru 2-3 minute pastele de konjac.

2. Separat intr-o tigaie, la foc mic, topim untul, punem usturoiul pisat si il prajim 1-2 minute.

3. Blenduim rosiile. Adaugam sosul de rosii in tigaie si lasam cateva minute sa fiarba. Dupa 5 minute punem piperul, cimbrul si oregano.

4. Adaugam crevetii si midiile pentru alte cateva minute.
5. Sosul asfel obtinut il punem peste pastele konjac.