top of page

Rețete fără lactate

Paste cu carne de vită și legume by Teusdea Elena

Paste cu carne de vita si legume_edited.

Ingrediente:

1,00 pachet

Paste slim konkac

200,00 g

1,00 buc

Ardei gras roșu

1,00 buc

Ceapă

3,00 buc

Roșii

30,00 g

1,00 buc

Ardei iute

4,00 căței

Usturoi

3,00 - 4,00 bucăți

1,00 buc

Zuchini

1. Se taie carnea în cubulețe mici și se pune în tigaia încinsă și se lasă câteva minute să se rumenească.

 2. Se pun ceapa și ardeiul roșu si se lasă până se îngalbenește ceapa, după care se pot pune roșiile tocate sau date prin răzătoare (eu le-am tocat).

3. Dupa ce s-au făcut și roșiile se pun dovlecelul dat prin răzătoare și pastele scurse și clătite. Dupa 5 minute puteți pune sarea, piperul, usturoiul, ardeiul iute și restul condimentelor după gust.

 

Poftă bună!

după gust

Sare, piper, busuioc

opțional (pentru cei cărora le este permis):

200,00 ml

Smântână

bottom of page