top of page

Rețete fără lactate

Paste cu carne de vită È™i legume by Teusdea Elena

Paste cu carne de vita si legume_edited.

Ingrediente:

1,00 pachet

Paste slim konkac

200,00 g

1,00 buc

Ardei gras roșu

1,00 buc

Ceapă

3,00 buc

Roșii

30,00 g

1,00 buc

Ardei iute

4,00 căței

Usturoi

3,00 - 4,00 bucăți

1,00 buc

Zuchini

1. Se taie carnea în cubuleÈ›e mici È™i se pune în tigaia încinsă È™i se lasă câteva minute să se rumenească.

 2. Se pun ceapa È™i ardeiul roÈ™u si se lasă până se îngalbeneÈ™te ceapa, după care se pot pune roÈ™iile tocate sau date prin răzătoare (eu le-am tocat).

3. Dupa ce s-au făcut și roșiile se pun dovlecelul dat prin răzătoare și pastele scurse și clătite. Dupa 5 minute puteți pune sarea, piperul, usturoiul, ardeiul iute și restul condimentelor după gust.

 

Poftă bună!

după gust

Sare, piper, busuioc

opÈ›ional (pentru cei cărora le este permis):

200,00 ml

Smântână

bottom of page