top of page
Paste cu carne de vită și legume by Teusdea Elena

Ingrediente:
1,00 pachet
Paste slim konkac
200,00 g
1,00 buc
Ardei gras roșu
1,00 buc
Ceapă
3,00 buc
Roșii
30,00 g
1,00 buc
Ardei iute
4,00 căței
Usturoi
3,00 - 4,00 bucăți
1,00 buc
Zuchini
1. Se taie carnea în cubulețe mici și se pune în tigaia încinsă și se lasă câteva minute să se rumenească.
2. Se pun ceapa și ardeiul roșu si se lasă până se îngalbenește ceapa, după care se pot pune roșiile tocate sau date prin răzătoare (eu le-am tocat).
3. Dupa ce s-au făcut și roșiile se pun dovlecelul dat prin răzătoare și pastele scurse și clătite. Dupa 5 minute puteți pune sarea, piperul, usturoiul, ardeiul iute și restul condimentelor după gust.
Poftă bună!
după gust
Sare, piper, busuioc
opțional (pentru cei cărora le este permis):
200,00 ml
Smântână
bottom of page