Rețete fără lactate 

Paste cu carne de vită și legume by Teusdea Elena

Ingrediente:

1,00 pachet

Paste slim konkac

200,00 g

Carne de vită

1,00 buc

Ardei gras roșu

1,00 buc

Ceapă

3,00 buc

Roșii

30,00 g

1,00 buc

Ardei iute

4,00 căței

Usturoi

3,00 - 4,00 bucăți

1,00 buc

Zuchini

1. Se taie carnea în cubulețe mici și se pune în tigaia încinsă și se lasă câteva minute să se rumenească.

 2. Se pun ceapa și ardeiul roșu si se lasă până se îngalbenește ceapa, după care se pot pune roșiile tocate sau date prin răzătoare (eu le-am tocat).

3. Dupa ce s-au făcut și roșiile se pun dovlecelul dat prin răzătoare și pastele scurse și clătite. Dupa 5 minute puteți pune sarea, piperul, usturoiul, ardeiul iute și restul condimentelor după gust.

 

Poftă bună!

după gust

Sare, piper, busuioc

opțional (pentru cei cărora le este permis):

200,00 ml

Smântână