Paste cu carne de vită și legume by Teusdea Elena
Ingrediente:
1,00 pachet
Paste slim konkac
200,00 g
1,00 buc
Ardei gras roșu
1,00 buc
Ceapă
3,00 buc
Roșii
30,00 g
1,00 buc
Ardei iute
4,00 căței
Usturoi
3,00 - 4,00 bucăți
1,00 buc
Zuchini
1. Se taie carnea în cubuleÈ›e mici È™i se pune în tigaia încinsă È™i se lasă câteva minute să se rumenească.
2. Se pun ceapa È™i ardeiul roÈ™u si se lasă până se îngalbeneÈ™te ceapa, după care se pot pune roÈ™iile tocate sau date prin răzătoare (eu le-am tocat).
3. Dupa ce s-au făcut și roșiile se pun dovlecelul dat prin răzătoare și pastele scurse și clătite. Dupa 5 minute puteți pune sarea, piperul, usturoiul, ardeiul iute și restul condimentelor după gust.
Poftă bună!
după gust
Sare, piper, busuioc
opțional (pentru cei cărora le este permis):
200,00 ml
Smântână