top of page

Pască (low-carb) by Andreea Stoica

pasca LOW Carb_edited.jpg

1. Se bat ouăle întregi cu xilitolul È™i esenÈ›a de vanilie.

2. Se adaugă brânza, apoi untul la temperatura camerei.

3. Încorporăm făina de migdale È™i cea de cocos È™i adăugăm smântâna. Punem stafidele / viÈ™inele, amestecăm È™i dăm la cuptor la 170 de grade ăn jur de 45 de minute. 

4. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei, apoi se păstreează în frigider.

Ingrediente:

700,00 g

Brânză dulce de vacă

400,00 g

Smântână

4,00 linguri

Făină de cocos

6,00 linguri

Făină de migdale

după gust

Esență de vanilie

8,00 linguri

Xilitol

1,00 pachet

Unt (KerryGold)

6,00 buc.

Ouă

200,00 g

Stafide / Vișine

bottom of page