Cea mai rapidă pâine low-carb

Ingrediente:

1,00 buc.

Ouă

1,00 lingură (8 grame)

Făină de migdale

1,00 lingură (8 grame)

Făină de cocos

1,00 lingură (10 grame)

Smântână lichidă

un praf

Sare

1/2 lingură (5 grame)

Unt topit

1/2 linguriță (3 grame)

Praf de copt

  1. Într-un bol se pun pe rând: făina de cocos, de migdale, praful de copt, smântâna, oul și puțină sare, amestecând treptat până ce obținem un mini aluat omogen.

  2. Ungem pereții unui bol (sau unei căni, la bol transparent ca să văd mai bine dacă e făcută pâinea) cu aproximativ jumătate din cantitatea de unt, iar ce a rămas încomporăm în aluat. Turnați aluatul în bolul dat cu unt și il punem pentru 2 minute la cuptorul cu microunde.

  3. După 2 minute, se scoate și îl lăsăm să se răcească. Se taie în 2 felii.

*** Dacă se dorește ca pâinea să fie mai crocantă, se poate lăsa în cuptor pentru 2 minute și 30 de secunde,

sau până la 3 minute.