Cea mai rapidă pâine low-carb

Ingrediente:
1,00 buc.
Ouă
1,00 lingură (8 grame)
Făină de migdale
1,00 lingură (8 grame)
Făină de cocos
1,00 lingură (10 grame)
Smântână lichidă
un praf
Sare
1/2 lingură (5 grame)
Unt topit
1/2 linguriță (3 grame)
Praf de copt
-
Într-un bol se pun pe rând: făina de cocos, de migdale, praful de copt, smântâna, oul și puțină sare, amestecând treptat până ce obținem un mini aluat omogen.
-
Ungem pereții unui bol (sau unei căni, la bol transparent ca să văd mai bine dacă e făcută pâinea) cu aproximativ jumătate din cantitatea de unt, iar ce a rămas încomporăm în aluat. Turnați aluatul în bolul dat cu unt și il punem pentru 2 minute la cuptorul cu microunde.
-
După 2 minute, se scoate și îl lăsăm să se răcească. Se taie în 2 felii.
*** Dacă se dorește ca pâinea să fie mai crocantă, se poate lăsa în cuptor pentru 2 minute și 30 de secunde,
sau până la 3 minute.