top of page
-
Peste gălbenuÈ™uri punem ouăle întregi È™i uleiul È™i amestecăm bine.
-
Punem pe rând, făina de migdale, tărâÈ›ele de psyllium È™i praful de copt stins È™i amestecăm bine împreună.
-
Batem albuÈ™urile până ce avem o spumă ce nu se dezlipeÈ™te de pereÈ›ii bolului, adăugăm bicarbonatul È™i sarea.
-
În primul amestec, cel cu gălbenuÈ™urile, încorporăm treptat albuÈ™urile spumă È™i le amestecăm până ce rezultă un aluat omogen.
-
Punem o hârtie de copt într-o tavă de pâine, turnăm aluatul È™i le punem la cuptorul încins la 180 ËšC, pentru aprox 30 de minute.
-
Când este gata, o scoatem din cuptor È™i din tavă È™i o lasăm să se răcească pentru o jumătate de oră înainte să o feliem.
bottom of page