Pâine din făină de cocos 2

Ingrediente:
75,00 g.
Făină de cocos
16,00 g.
Tărâțe de Psylium
125,00 ml.
Apă caldă
100,00 ml.
Ulei de măsline
6,00 bucăți
Ouă
1,00 linguriță
Praf de copt
1/2 linguriță
Sare
1,00 linguriță
Gumă de xantan
-
Adăugați apa caldă peste tărîâțele de psylium și lăsați-le deoparte.
-
Într-un castron se amestecă făina de cocos, guma de xantan, praful de copt și sarea.
-
Într-un alt castron amestecați ouale împreună cu uleiul de măsline (ca pentru omletă).
-
Adăugați cojile de psylium la amestecul de ouă și bateți bine.
-
În cele din urmă, adăugați restul ingredientelor uscate și bateți până când toate sunt bine combinate.
-
Se toarnă amestecul într-o formă de cozonac căptușită cu hârtie de pergament.
-
Coaceți timp de 40 de minute la 170 °.
-
Scoateți și lăsați pâinea să se răcească înainte de a fi scoasă din forma de copt.