top of page
-
AdăugaÈ›i apa caldă peste tărîâÈ›ele de psylium È™i lăsaÈ›i-le deoparte.
-
Într-un castron se amestecă făina de cocos, guma de xantan, praful de copt È™i sarea.
-
Într-un alt castron amestecaÈ›i ouale împreună cu uleiul de măsline (ca pentru omletă).
-
Adăugați cojile de psylium la amestecul de ouă și bateți bine.
-
În cele din urmă, adăugaÈ›i restul ingredientelor uscate È™i bateÈ›i până când toate sunt bine combinate.
-
Se toarnă amestecul într-o formă de cozonac căptuÈ™ită cu hârtie de pergament.
-
CoaceÈ›i timp de 40 de minute la 170 °.
-
ScoateÈ›i È™i lăsaÈ›i pâinea să se răcească înainte de a fi scoasă din forma de copt.
bottom of page