Pâine low-carb din făină de cocos

Ingrediente:
35,00 g
Făină de cocos
5,00 buc.
Albușuri
4,00 buc.
Gălbenușuri
1/2 linguriță
Făină de konjak
100,00 g
Unt
1/2 linguriță
Praf de copt
1/2 linguriță
Sare
-
După ce adunăm toate ingredientele și separăm ouăle, primul pas este să batem albușurile spumă și pe urmă să adăugăm sarea.
-
Untul se pune la topit, prin orice metodă preferați (la microunde sau în baie de aburi).
-
Gălbenușurile se amestecă bine cu untul topit.
-
Peste albușurile spumă, se adaugă făina de cocos împreună cu făina de konjac și praful de copt stins, pe urmă gălbenușurile și untul și se amestecă foarte ușor, până ce rezultă un amestec omogen.
-
Se toarnă aluatul într-o tavă de copt pâine, cu hârtie de copt dedesubt și se pune la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
-
După ce se scoate pâinea din cuptor, se lasă să se răcească pentru cel puțin o jumătate de oră.