top of page

Rețete fără lactate

Ouă umplute

     Vă prezentăm o reÈ›etă uÈ™or picantă ce este binevenită atât pe masa de sărbătoare, cât È™i la o cină obiÈ™nuită în familie. Este o mâncare aromată, aspectuoasă È™i delicioasă ce vine în ajutor de fiecare dată când aveÈ›i poftă de ceva diferit de bucatele zilnice. Vă recomandăm să preparaÈ›i aceast deliciu irezistibil È™i să impresionaÈ›i toÈ›i oaspeÈ›ii.

1. Pe un tocător tăiaÈ›i ouăle fierte în jumătate.

2. Într-un bol mărunÈ›iÈ›i gălbenuÈ™urile È™i amestecaÈ›i-le cu smântâna, maioneza, ardeiul tăiat cubuleÈ›e È™i baconul rumenit È™i feliat.

3. PuneÈ›i câte o lingură din umplutura de gălbenuÈ™uri în mijlocul albuÈ™urilor. PresăraÈ›i piper roÈ™u È™i măsline feliate.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

0 min

Dificultate

uÅŸor

Servesc

Porții

2 persoane

Ingrediente:

10,00 bucăți

Ouă fierte

300,00 g

Pateu de ficat

30,00 g

1,00 linguriță

Maioneză

1,00 bucată

Ardei gras

100,00 g

Felii de bacon

0,25 linguriță

Piper negru măcinat

0,50 linguriță

Sare

bottom of page