Ouă umplute
Vă prezentăm o reÈ›etă uÈ™or picantă ce este binevenită atât pe masa de sărbătoare, cât È™i la o cină obiÈ™nuită în familie. Este o mâncare aromată, aspectuoasă È™i delicioasă ce vine în ajutor de fiecare dată când aveÈ›i poftă de ceva diferit de bucatele zilnice. Vă recomandăm să preparaÈ›i aceast deliciu irezistibil È™i să impresionaÈ›i toÈ›i oaspeÈ›ii.
1. Pe un tocător tăiaÈ›i ouăle fierte în jumătate.
2. Într-un bol mărunÈ›iÈ›i gălbenuÈ™urile È™i amestecaÈ›i-le cu smântâna, maioneza, ardeiul tăiat cubuleÈ›e È™i baconul rumenit È™i feliat.
3. PuneÈ›i câte o lingură din umplutura de gălbenuÈ™uri în mijlocul albuÈ™urilor. PresăraÈ›i piper roÈ™u È™i măsline feliate.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
0 min
Dificultate
uÅŸor
Servesc
Porții
2 persoane
Ingrediente:
10,00 bucăți
Ouă fierte
300,00 g
Pateu de ficat
30,00 g
1,00 linguriță
Maioneză
1,00 bucată
Ardei gras
100,00 g
Felii de bacon
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Sare