top of page

Rețete fără lactate

Ostropel de pui cu noodeleși konjac

Ostropel de pui cu noodelesi konjac_edit

Ingrediente:

50,00 g

Usturoi

200,00 g

Ceapă tăiată mărunt

35,00 g

Ulei

1,00 kg

Pulpe de pui

150,00 g

Apă

30,00 g

2,00 lingurițe

Sare

după gust

Piper

3,00 - 4,00 bucăți

1-2 buc.

Foi de dafin

1. Ceapa se toacă mărunt È™i se caleÈ™te aprox 5 min.
2. AdăugaÈ›i pulpele de pui, apa, sarea, piperul, foile de dafin, cimbrul È™i gătiÈ›i 30 de minute amestecând din când în când.
3. AdăugaÈ›i usturoiul presat sau tocat foarte mărunt, pasta de tomate, oÈ›etul. Mai lăsaÈ›i la fiert 5 - 10 minute.

4. PuneÈ›i È™i faina de konjac dizolvată în puÈ›ină apă sau chiar cu sos în loc de apă după primele 3 minute.
5. La sfârÈ™it am adăugat È™i noodeleÈ™i de konjac.

​

Se serveÈ™te cu pătrunjel deasupra. :) 

0,5 linguriță

Cimbru mărunțit, uscat

200,00 g

Pastă de tomate

1,00 lingură

Oțet

30,00 g

1,00 lingură cu vârf

Făină konjac (în 40g de apă)

după gust

Pătrunjel

bottom of page