Ostropel de pui cu noodeleși konjac
Ingrediente:
50,00 g
Usturoi
200,00 g
Ceapă tăiată mărunt
35,00 g
Ulei
1,00 kg
Pulpe de pui
150,00 g
Apă
30,00 g
2,00 lingurițe
Sare
după gust
Piper
3,00 - 4,00 bucăți
1-2 buc.
Foi de dafin
1. Ceapa se toacă mărunt și se calește aprox 5 min.
2. AdăugaÈ›i pulpele de pui, apa, sarea, piperul, foile de dafin, cimbrul È™i gătiÈ›i 30 de minute amestecând din când în când.
3. Adăugați usturoiul presat sau tocat foarte mărunt, pasta de tomate, oțetul. Mai lăsați la fiert 5 - 10 minute.
4. PuneÈ›i È™i faina de konjac dizolvată în puÈ›ină apă sau chiar cu sos în loc de apă după primele 3 minute.
5. La sfârÈ™it am adăugat È™i noodeleÈ™i de konjac.
​
Se servește cu pătrunjel deasupra. :)
0,5 linguriță
Cimbru mărunțit, uscat
200,00 g
Pastă de tomate
1,00 lingură
Oțet
30,00 g
1,00 lingură cu vârf
Făină konjac (în 40g de apă)
după gust
Pătrunjel