Rețete fără lactate 

Ostropel de pui cu noodeleși konjac

Ingrediente:

50,00 g

Usturoi

200,00 g

Ceapă tăiată mărunt

35,00 g

Ulei

1,00 kg

Pulpe de pui

150,00 g

Apă

30,00 g

2,00 lingurițe

Sare

după gust

Piper

3,00 - 4,00 bucăți

1-2 buc.

Foi de dafin

1. Ceapa se toacă mărunt și se calește aprox 5 min.
2. Adăugați pulpele de pui, apa, sarea, piperul, foile de dafin, cimbrul și gătiți 30 de minute amestecând din când în când.
3. Adăugați usturoiul presat sau tocat foarte mărunt, pasta de tomate, oțetul. Mai lăsați la fiert 5 - 10 minute.

4. Puneți și faina de konjac dizolvată în puțină apă sau chiar cu sos în loc de apă după primele 3 minute.
5. La sfârșit am adăugat și noodeleși de konjac.

Se servește cu pătrunjel deasupra. :) 

0,5 linguriță

Cimbru mărunțit, uscat

200,00 g

Pastă de tomate

1,00 lingură

Oțet

30,00 g

1,00 lingură cu vârf

Făină konjac (în 40g de apă)

după gust

Pătrunjel