Ostropel de pui cu noodeleși konjac
Ingrediente:
50,00 g
Usturoi
200,00 g
Ceapă tăiată mărunt
35,00 g
Ulei
1,00 kg
Pulpe de pui
150,00 g
Apă
30,00 g
2,00 lingurițe
Sare
după gust
Piper
3,00 - 4,00 bucăți
1-2 buc.
Foi de dafin
1. Ceapa se toacă mărunt și se calește aprox 5 min.
2. Adăugați pulpele de pui, apa, sarea, piperul, foile de dafin, cimbrul și gătiți 30 de minute amestecând din când în când.
3. Adăugați usturoiul presat sau tocat foarte mărunt, pasta de tomate, oțetul. Mai lăsați la fiert 5 - 10 minute.
4. Puneți și faina de konjac dizolvată în puțină apă sau chiar cu sos în loc de apă după primele 3 minute.
5. La sfârșit am adăugat și noodeleși de konjac.
Se servește cu pătrunjel deasupra. :)
0,5 linguriță
Cimbru mărunțit, uscat
200,00 g
Pastă de tomate
1,00 lingură
Oțet
30,00 g
1,00 lingură cu vârf
Făină konjac (în 40g de apă)
după gust
Pătrunjel