top of page

Mousse de căpÈ™une by Andreea Jugănaru

mouse de capsune_edited.jpg

Ingrediente:

350,00 g

Căpșune proaspete

2,00 linguri

Îndulcitor

1,00 buc.

Lămâie

7,00 g

Gelatină

300,00 g

Frișcă lichidă

1. Se toacă cuburi capÈ™unele È™i se pun într-o crăticioară împreună cu îndulcitorul È™i sucul de la 1/2 din lămâie.

2. PuneÈ›i pe foc È™i lăsaÈ›i să fiarbă aproximativ 10 minute. HidrataÈ›i gelatina în 2 linguri cu apă.

3. PasaÈ›i amestecul de capÈ™une cât e cald È™i adăugaÈ›i gelatina, amestecaÈ›i foarte bine ca să se topească gelatina. Lasati deoparte să se răcească complet.

4. Separat bateÈ›i friÈ™ca spumă È™i amestecaÈ›i cu piureul de căpÈ™une. TurnaÈ›i în pahare È™i daÈ›i la rece.

bottom of page