top of page
ÎngheÈ›ată pe băț by Andreea Jugănaru
Ingrediente:
400,00 ml
Lapte de cocos
200,00 ml
Smântână lichidă 35%
100,00 g
Zmeură
2,00-3,00 linguri
Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol
1,00 linguriță
Sare
2,00 lingurițe
Apă de trandafir
1,00 linguriță
Extract de vanilie
Într-o craticioară încalziÈ›i uÈ™or laptele de cocos împreună cu îndulcitorul. LuaÈ›i de pe foc, adăugaÈ›i sarea, aromele È™i smântâna lichidă. AmestecaÈ›i totul foarte bine. TurnaÈ›i în formele de ingheÈ›ată È™i daÈ›i la congelator peste noapte.
​
*** Dacă nu aveÈ›i forme de îngheÈ›ată, puteÈ›i pune È™i în pahare mici de plastic în care înfigeÈ›i câte un băț de bambus sau un beÈ›iÈ™or chinezesc pentru mâncat.
bottom of page