top of page

ÎngheÈ›ată pe băț  by Andreea Jugănaru

Ingrediente:

400,00 ml

Lapte de cocos

200,00 ml

Smântână lichidă 35%

100,00 g

Zmeură

2,00-3,00 linguri

Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol

1,00 linguriță

Sare

2,00 lingurițe

Apă de trandafir

1,00 linguriță

Extract de vanilie

Într-o craticioară încalziÈ›i uÈ™or laptele de cocos împreună cu îndulcitorul. LuaÈ›i de pe foc, adăugaÈ›i sarea, aromele È™i smântâna lichidă. AmestecaÈ›i totul foarte bine. TurnaÈ›i în formele de ingheÈ›ată È™i daÈ›i la congelator peste noapte. 

​

*** Dacă nu aveÈ›i forme de îngheÈ›ată, puteÈ›i pune È™i în pahare mici de plastic în care înfigeÈ›i câte un băț de bambus sau un beÈ›iÈ™or chinezesc pentru mâncat.

bottom of page