top of page

Rețete fără lactate

Drob de pui cu ouă

     Drobul de pui cu ouă este un fel de mâncare cald, delicios È™i foarte aromat, care are un aport important de nutrienÈ›i pentru organism. Datorită ingredientelor alese acest drob are un gust fabulos È™i un aspect ce capătă forma mozaică după coacere, cu care veÈ›i impresiona toÈ›i oaspeÈ›ii. Se prepară atât de simplu È™i rapid, încât È™i un copil ar fi în stare să-l gătească.

Ingrediente:

500,00 g

Ficăței de pui

14,00 buc.

Ouă

1,00 legătură

Pătrunjel

30,00 g

1,00 legătură

Mărar (opțional)

2,00 legături

Ceapă verde

0,50 linguriță

Sare

0,30 linguriță

Piper negru măcinat

1. Într-un bol amestecaÈ›i cu atenÈ›ie ficatul fiert È™i tăiat cuburi, 6 ouă fierte È™i tăiate sferturi, pătrunjelul, mărarul È™i ceapa verde tăiate mărunt. Batem uÈ™or 8 ouă È™i le punem peste restul ingredientelor. Asezonăm cu sare È™i piper negru, amestecăm cu atenÈ›ie compoziÈ›ia.

2. TurnaÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută într-o tavă (25cm x 15cm x 5cm) unsă cu ulei È™i daÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180ËšC, timp de 45 de minute.

3. Scoateți drobul din cuptor și tăiați-l felii.

bottom of page