Drob de pui cu ouă
Drobul de pui cu ouă este un fel de mâncare cald, delicios È™i foarte aromat, care are un aport important de nutrienÈ›i pentru organism. Datorită ingredientelor alese acest drob are un gust fabulos È™i un aspect ce capătă forma mozaică după coacere, cu care veÈ›i impresiona toÈ›i oaspeÈ›ii. Se prepară atât de simplu È™i rapid, încât È™i un copil ar fi în stare să-l gătească.
Ingrediente:
500,00 g
Ficăței de pui
14,00 buc.
Ouă
1,00 legătură
Pătrunjel
30,00 g
1,00 legătură
Mărar (opțional)
2,00 legături
Ceapă verde
0,50 linguriță
Sare
0,30 linguriță
Piper negru măcinat
1. Într-un bol amestecaÈ›i cu atenÈ›ie ficatul fiert È™i tăiat cuburi, 6 ouă fierte È™i tăiate sferturi, pătrunjelul, mărarul È™i ceapa verde tăiate mărunt. Batem uÈ™or 8 ouă È™i le punem peste restul ingredientelor. Asezonăm cu sare È™i piper negru, amestecăm cu atenÈ›ie compoziÈ›ia.
2. TurnaÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută într-o tavă (25cm x 15cm x 5cm) unsă cu ulei È™i daÈ›i tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180ËšC, timp de 45 de minute.
3. Scoateți drobul din cuptor și tăiați-l felii.