Rețete fără lactate 

Drob de pui cu ouă

     Drobul de pui cu ouă este un fel de mâncare cald, delicios și foarte aromat, care are un aport important de nutrienți pentru organism. Datorită ingredientelor alese acest drob are un gust fabulos și un aspect ce capătă forma mozaică după coacere, cu care veți impresiona toți oaspeții. Se prepară atât de simplu și rapid, încât și un copil ar fi în stare să-l gătească.

Ingrediente:

500,00 g

Ficăței de pui

14,00 buc.

Ouă

1,00 legătură

Pătrunjel

30,00 g

1,00 legătură

Mărar (opțional)

2,00 legături

Ceapă verde

0,50 linguriță

Sare

0,30 linguriță

Piper negru măcinat

1. Într-un bol amestecați cu atenție ficatul fiert și tăiat cuburi, 6 ouă fierte și tăiate sferturi, pătrunjelul, mărarul și ceapa verde tăiate mărunt. Batem ușor 8 ouă și le punem peste restul ingredientelor. Asezonăm cu sare și piper negru, amestecăm cu atenție compoziția.

2. Turnați compoziția obținută într-o tavă (25cm x 15cm x 5cm) unsă cu ulei și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 45 de minute.

3. Scoateți drobul din cuptor și tăiați-l felii.