Drob din carne tocată
O reÈ›etă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă È™i fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma È™i aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la o cină obiÈ™nuită în familie.
1. Într-un bol amestecaÈ›i carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare È™i piper.
2. Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) aÈ™ezaÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută, astfel încât să fie lipită de pereÈ›ii È™i baza tăvii, iar în mijloc să rămână spaÈ›iu liber.
3. PuneÈ›i baconul în spaÈ›iu rămas liber, deasupra puneÈ›i crema de brânză È™i mozzarella. Peste mozzarella spargeÈ›i 3 ouă. DaÈ›i la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180ËšC.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
70 min
Timp de gatire
60 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
2 persoane
Ingrediente:
600,00 g
1,00 bucată
Ceapă
4,00 bucăți
Ouă
30,00 g
100,00 g
Bacon
200,00 g
Cremă de brînză
100,00 g
Mozzarella
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat