top of page

Rețete cu lactate

     O reÈ›etă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă È™i fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma È™i aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la o cină obiÈ™nuită în familie.

1. Într-un bol amestecaÈ›i carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare È™i piper.

2. Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) aÈ™ezaÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută, astfel încât să fie lipită de pereÈ›ii È™i baza tăvii, iar în mijloc să rămână spaÈ›iu liber.

3. PuneÈ›i baconul în spaÈ›iu rămas liber, deasupra puneÈ›i crema de brânză È™i mozzarella. Peste mozzarella spargeÈ›i 3 ouă. DaÈ›i la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180ËšC.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

70 min

Timp de gatire

60 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

2 persoane

Ingrediente:

600,00 g

1,00 bucată

Ceapă

4,00 bucăți

Ouă

30,00 g

100,00 g

Bacon

200,00 g

Cremă de brînză

100,00 g

Mozzarella

1,00 linguriță

Sare

0,50 linguriță

Piper negru măcinat

bottom of page