Cornulețe cu nucă și afine by Aurora Tănase

1. Se amestecă pulberile (făina din fibre cu făina de bambus, praful de albuș de ouă, praful de copt).

2. Se bat albușurile de la ouă întâi spumă, apoi se adauga galbenușurile și peste apa caldă și îndulcitorul.

3. Se mixeaza cu pulberea și se lasă la odihnă deasupra cuptorului cca. 15 min.

4. Se intinde foaiea se pune nuca cu îndulcitorul, cacaoa și afinele, se taie și se rulează.

5. Se încinge cuptorul, se coc la 170 grade cca. 25 de minute.

Ingrediente:

125,00 g

Făină din fibre NoCarb

2,00 bucăți

Ouă

25,00 g

Făină de bambus

35,00 g

Albuș de ouă - praf

1+1/2 linguriță

Praf de copt

1/2 linguriță

Sare

380 ml

Apă cadlă

2,00 linguri

Eritritol - Ștevie / Xilitol

Umplutura:

2,00 linguri

Eritritol - Ștevie / Xilitol

100,00 g

Nucă

100,00 g

Afine

40,00 g

Cacao