Clatite by Andreea Jugănaru

* Textura este puțin diferită, e posibil să aveți probleme atunci când întoarceți clătitele cu spatula. Ajustați compoziția după cum doriți cu lichid sau făină. Sunt foarte fragede, se rup ușor!
Ingrediente:
70,00 g
Făină de migdale
50,00 g
Făină mix fibre low-carb
20,00 g
Făină de cocos
sau
3,00 bucăți
Ouă
1,00 linguriță
Eritritol-Stevie / Xilitol
2,00 linguri
Cacao
1,00 linguriță
Praf de copt
2,00 lingurițe
Ulei de cocos
100,00 ml
Lapte de migdale
1,00 linguriță
Extract de vanilie
1. Se pun toate ingredientele în blender și se amestecă timp de 1 minut.
2. Se lasă la frigider 20 de minute pentru ca făinurile să absoarbă bine lichidele. După 20 de minute compoziția va fi un pic mai groasă, veți mai avea nevoie de puțină apă să o mai subțiați.
3. Se încinge o tigaie mică cu 1/2 linguriță ulei cocos, cu un polonic mic se toarnă compoziție in tigaie și se prepară precum clatitele obișnuite.