Clatite by Andreea Jugănaru

* Textura este puțin diferită, e posibil să aveți probleme atunci când întoarceți clătitele cu spatula. Ajustați compoziția după cum doriți cu lichid sau făină. Sunt foarte fragede, se rup ușor!

Ingrediente:

70,00 g

Făină de migdale

50,00 g

Făină mix fibre low-carb

20,00 g

Făină de cocos

sau

3,00 bucăți

Ouă

1,00 linguriță

Eritritol-Stevie / Xilitol

2,00 linguri

Cacao

1,00 linguriță

Praf de copt

2,00 lingurițe

Ulei de cocos

100,00 ml

Lapte de migdale

1,00 linguriță

Extract de vanilie

1. Se pun toate ingredientele în blender și se amestecă timp de 1 minut.

 

2. Se lasă la frigider 20 de minute pentru ca făinurile să absoarbă bine lichidele. După 20 de minute compoziția va fi un pic mai groasă, veți mai avea nevoie de puțină apă să o mai subțiați.

 

3. Se încinge o tigaie mică cu 1/2 linguriță ulei cocos, cu un polonic mic se toarnă compoziție in tigaie și se prepară precum clatitele obișnuite.