top of page

Rețete fără lactate

Chifteluțe vegetale by Cătălina Mormogeac

O reÈ›etă neobiÈ™nuită de chifteluÈ›e.

Ingrediente:

2,00 bucăți

Dovlecei

3,00 bucăți

Morcov

3,00 fire

Ceapă verde

30,00 g

1,00 bucată

Ouă

1,00 lingură

TărâÈ›e psylium

după gust

Sare / Piper

1. Se dau prin răzătoarea mică dovleceii È™i morcovii. Se sărează È™i se lasa 2-3 minute pentru a ieÈ™i apa din ei. Se scurge apa, se toacă foarte fin ceapa.

după gust

Usturoi

2.Într-un bol amestecaÈ›i toate ingredientele, adaugaÈ›i oul È™i lingura de tăraÈ›e de psylium. Potrivim de sare si piper, adaugăm È™i un praf de usturoi sau usturoi pisat (dupa gust).

​

3. Formăm chifteluÈ›ele in formă de parjoale (plate) È™i le putem prăji in untură / ulei de palmier sau se pot pune È™i in cuptorul incalzit la 180 de grade pană se rumenesc frumos.

bottom of page