Chec la cuptor cu pui și sparanghel by Andreea Jugănaru
O rețetă neobișnuită de chec cu pui și sparanghel, realizată cu drag de Andreea.
Ingrediente:
500 g
Piept de pui
3,00 bucăți
Morcov
1,00 legătură
Mărar
30,00 g
1,00 legătură
Pătrunjel
1,00 / 1,00 buc.
Cătel usturoi / Ceapă
2,00 buc.
Ouă
1,00 lingură
Făină de cocos
1. Se toacă pieptul de pui, se rad morcovii pe răzătoarea mică, se taie mărunt verdeața și ceapa. Usturoiul se pisează ca pentru mujdei.
10,00 bucăți
Sparanghel
2. Într-un bol amestecaÈ›i toate ingredientele (pieptul de pui, morcovul ras, verdeaÈ›a, usturoiul, ceapa, făina de cocos È™i cele 2 ouă cu sare È™i piper). OmogenizaÈ›i bine conÈ›inutul.
3. PuneÈ›i jumătate din amestecul obÈ›inut într-o tavă de chec, adăugaÈ›i peste 5 tije sparanghel. PuneÈ›i È™i cealaltă jumătate de amestec ornaÈ›i cu restul de sparanghel È™i coaceÈ›i la temperatura de 180°C timp de 40 de minute.