top of page

Rețete fără lactate

Chec la cuptor cu pui și sparanghel by Andreea Jugănaru

     O reÈ›etă neobiÈ™nuită de chec cu pui È™i sparanghel, realizată cu drag de Andreea.

Ingrediente:

500 g

Piept de pui

3,00 bucăți

Morcov

1,00 legătură

Mărar

30,00 g

1,00 legătură

Pătrunjel

1,00 / 1,00 buc.

Cătel usturoi / Ceapă 

2,00 buc.

Ouă

1,00 lingură

Făină de cocos

1. Se toacă pieptul de pui, se rad morcovii pe răzătoarea mică, se taie mărunt verdeaÈ›a È™i ceapa. Usturoiul se pisează ca pentru mujdei.

10,00 bucăți

Sparanghel

2. Într-un bol amestecaÈ›i toate ingredientele (pieptul de pui, morcovul ras, verdeaÈ›a, usturoiul, ceapa, făina de cocos È™i cele 2 ouă cu sare È™i piper). OmogenizaÈ›i bine conÈ›inutul.

3. PuneÈ›i jumătate din amestecul obÈ›inut într-o tavă de chec, adăugaÈ›i peste 5 tije sparanghel. PuneÈ›i È™i cealaltă jumătate de amestec ornaÈ›i cu restul de sparanghel È™i coaceÈ›i la temperatura de 180°C timp de 40 de minute.

bottom of page