Rețete fără lactate 

Chec la cuptor cu pui și sparanghel by Andreea Jugănaru

     O rețetă neobișnuită de chec cu pui și sparanghel, realizată cu drag de Andreea.

Ingrediente:

500 g

Piept de pui

3,00 bucăți

Morcov

1,00 legătură

Mărar

30,00 g

1,00 legătură

Pătrunjel

1,00 / 1,00 buc.

Cătel usturoi / Ceapă 

2,00 buc.

Ouă

1,00 lingură

Făină de cocos

1. Se toacă pieptul de pui, se rad morcovii pe răzătoarea mică, se taie mărunt verdeața și ceapa. Usturoiul se pisează ca pentru mujdei.

10,00 bucăți

Sparanghel

2. Într-un bol amestecați toate ingredientele (pieptul de pui, morcovul ras, verdeața, usturoiul, ceapa, făina de cocos și cele 2 ouă cu sare și piper). Omogenizați bine conținutul.

3. Puneți jumătate din amestecul obținut într-o tavă de chec, adăugați peste 5 tije sparanghel. Puneți și cealaltă jumătate de amestec ornați cu restul de sparanghel și coaceți la temperatura de 180°C timp de 40 de minute.