1. Se separă cele 5 ouă.
2. Albusurile se pun intr-un bol impreună cu praful de sare și se bat bine.
3. După ce s-a format spuma se adaugă indulcitorul și se bat in continuare pană cand amestecul devine sticlos.
4. Separat se amestecă (cu o lingură) galbenușurile cu uleiul de cocos.
5. Amestecul de galbenuș se incorporează in albușuri folosind o spatulă. Amestecare de sus in jos, pentru a nu pierde din aerul acumulat in amestecul de albușuri.
6. Intr-un bol se cantărește făina de migdale și peste ea se adaugă praful de copt și se amestecă ușor.
7. Se adaugă treptat (in ploaie) amestecul (faina de migdale + praf de copt) peste albușuri și se amestecă de sus in jos.
8. Din amestecul format se pune intr–un bol separat aproximativ 1/3 din compoziÈ›ie. Peste ea se adaugă cacao È™i se amestecă uÈ™or.
9. Intr-o tavă se pune amestecul de chec și peste el se așează amestecul cu cacao, iar cu o linguriță / furculiță se amestecă ușor pentru a le omogeniza.(Se poate așeza și in straturi succesive).
10. Tava se dă la cuptor pentru aproximativ 40 min și 180 grade. Se testează cu scobitoarea dacă checul este copt.
11. Poftă bună!