Brioșe cu morcovi by Andreea Jugănaru

1. Încingeți cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Într-un bol amestecați făina de migdale, faina de cocos, praful de copt și sarea.
3. Într-un alt bol combinați laptele de cocos, uleiul de cocos și ouăle. Turnați ingredientele umede peste cele uscate apoi adaugați sarea și scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Amestecați totul bine cu ajutorul unei spatule. La sfârșit încorporați morcovii rași pe răzătoarea mare.
4. Puneți câte o lingură plină în formele de brioșe. Pe deasupra puneți nucile pecan marunțite sau întregi. Dați tava la cuptorul încins pentru 30 de minute.
5. Lăsați să se răcească complet. Se păstrează în cutii metalice închise.
Ingrediente:
40,00 g
Făină de cocos
60,00 g
Făină de migdale
2,00 lingurițe
Praf de copt
1,00 linguriță
Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol
1,00 linguriță
Sare
3,00 linguri
Ulei de cocos
3,00 buc
Ouă
50,00 ml
Lapte de cocos
2,00 buc
Morcov
50,00 g
Nuci Pecan
1/2 linguriță
Scorțișoară
1,00 lingură
Nucșoară
1,00 lingură
Cuișoare