Brioșe cu morcovi by Andreea Jugănaru
1. ÎncingeÈ›i cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Într-un bol amestecaÈ›i făina de migdale, faina de cocos, praful de copt È™i sarea.
3. Într-un alt bol combinaÈ›i laptele de cocos, uleiul de cocos È™i ouăle. TurnaÈ›i ingredientele umede peste cele uscate apoi adaugaÈ›i sarea È™i scorÈ›iÈ™oara, nucÈ™oara È™i cuiÈ™oarele. AmestecaÈ›i totul bine cu ajutorul unei spatule. La sfârÈ™it încorporaÈ›i morcovii raÈ™i pe răzătoarea mare.
​
4. PuneÈ›i câte o lingură plină în formele de brioÈ™e. Pe deasupra puneÈ›i nucile pecan marunÈ›ite sau întregi. DaÈ›i tava la cuptorul încins pentru 30 de minute.
​
5. LăsaÈ›i să se răcească complet. Se păstrează în cutii metalice închise.
Ingrediente:
40,00 g
Făină de cocos
60,00 g
Făină de migdale
2,00 lingurițe
Praf de copt
1,00 linguriță
Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol
1,00 linguriță
Sare
3,00 linguri
Ulei de cocos
3,00 buc
Ouă
50,00 ml
Lapte de cocos
2,00 buc
Morcov
50,00 g
Nuci Pecan
1/2 linguriță
Scorțișoară
1,00 lingură
Nucșoară
1,00 lingură
Cuișoare