top of page

BrioÈ™e cu morcovi  by Andreea Jugănaru

1. ÎncingeÈ›i cuptorul la 180 grade Celsius.

 

2. Într-un bol amestecaÈ›i făina de migdale, faina de cocos, praful de copt È™i sarea.

 

3. Într-un alt bol combinaÈ›i laptele de cocos, uleiul de cocos È™i ouăle. TurnaÈ›i ingredientele umede peste cele uscate apoi adaugaÈ›i sarea È™i scorÈ›iÈ™oara, nucÈ™oara È™i cuiÈ™oarele. AmestecaÈ›i totul bine cu ajutorul unei spatule. La sfârÈ™it încorporaÈ›i morcovii raÈ™i pe răzătoarea mare.

​

4. PuneÈ›i câte o lingură plină în formele de brioÈ™e. Pe deasupra puneÈ›i nucile pecan marunÈ›ite sau întregi. DaÈ›i tava la cuptorul încins pentru 30 de minute.

​

5. LăsaÈ›i să se răcească complet. Se păstrează în cutii metalice închise.

Ingrediente:

40,00 g

Făină de cocos

60,00 g

Făină de migdale

2,00 lingurițe

Praf de copt

1,00 linguriță

Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol

1,00 linguriță

Sare

3,00 linguri

Ulei de cocos

3,00 buc

Ouă

50,00 ml

Lapte de cocos

2,00 buc

Morcov

50,00 g

Nuci Pecan

1/2 linguriță

Scorțișoară

1,00 lingură

Nucșoară

1,00 lingură

Cuișoare

bottom of page