Brioșe cu morcovi  by Andreea Jugănaru

1. Încingeți cuptorul la 180 grade Celsius.

 

2. Într-un bol amestecați făina de migdale, faina de cocos, praful de copt și sarea.

 

3. Într-un alt bol combinați laptele de cocos, uleiul de cocos și ouăle. Turnați ingredientele umede peste cele uscate apoi adaugați sarea și scorțișoara, nucșoara și cuișoarele. Amestecați totul bine cu ajutorul unei spatule. La sfârșit încorporați morcovii rași pe răzătoarea mare.

4. Puneți câte o lingură plină în formele de brioșe. Pe deasupra puneți nucile pecan marunțite sau întregi. Dați tava la cuptorul încins pentru 30 de minute.

5. Lăsați să se răcească complet. Se păstrează în cutii metalice închise.

Ingrediente:

40,00 g

Făină de cocos

60,00 g

Făină de migdale

2,00 lingurițe

Praf de copt

1,00 linguriță

Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol

1,00 linguriță

Sare

3,00 linguri

Ulei de cocos

3,00 buc

Ouă

50,00 ml

Lapte de cocos

2,00 buc

Morcov

50,00 g

Nuci Pecan

1/2 linguriță

Scorțișoară

1,00 lingură

Nucșoară

1,00 lingură

Cuișoare