top of page

BiscuiÈ›i cu făină de cocos È™i migdale măcinate

Biscuiti cu faina de cocos si migdale ma

Ingrediente (15 bucăți):

40,00 g

Făină de cocos

40,00 g

Făină de migdale

0,50 linguriță

Praf de copt

4,00 linguri

Îndulcitor eritritol-stevie / xilitol

1,00 linguriță

Extract de vanilie

110,00 g

Unt

2,00 buc

Ouă

1. Mixăm untul la temperatura camerei cu îndulcitorul, adăugăm apoi vanilia È™i ouale.

2. Adăugăm făina de cocos, cea de migdale, praful de copt È™i omogenizăm bine până obÈ›inem un aluat moale, fin.

3. Formăm cu mâinile umezite 15 biluÈ›e pe care le aplatizăm È™i le aÈ™ezăm pe o tavă tapetată cu hartie de copt.

4. Coacem biscuiÈ™ii 12 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, până se rumenesc puÈ›in pe margini.

bottom of page